Достапни линкови

ХИВ вирусот опасно се шири во Азија


Обединетите Нации соопштија дека 50 милиони жени од Азија се под ризик да се заразат од ХИВ вирусот. Во својот последен извештај изработен во соработка со азиски невладини организации, ОН предупредуваат дека ХИВ вирусот се шири на азискиот континент поради тоа што се повеќе мажи имаат незаштитен коитус со сексуални работнички.
XS
SM
MD
LG