Достапни линкови

Поплави во Кина


Во поплави предизвикани од обилни врнежи настрадаа 66 лица во јужниот дел на Кина. Штетите кои во последниов месец ги предизвикаа временски непогоди во југот на земјата се проценуваат на 50 милиони американски долари.
XS
SM
MD
LG