Достапни линкови

Во Собранието пратенички прашања


Собранието на РМ денеска ќе ја одржи 67-та седница, на која ќе бидат поставувани пратенички прашања. Македонскиот парламент вчера попладне го донесе Законот за задолжување на Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој - Светската банка по Договорот за заем по Проектот за условени парични трансфери, по скратена постапка, со што го исцрпи дневниот ред на 68-та седница.
XS
SM
MD
LG