Достапни линкови

Месиќ ќе одржи предавање во Минхен


Хрватскиот претседaтел Стипе Месиќ, во Минхен, ќе одржи предавање за моменталната состојба на преговорите на Хрватска за членство во ЕУ. Дел од предавањето ќе биде посветено на влегувањето на Хрватска во НАТО и нејзините односи со Словенија, како и за сосотојбите во регионот.
XS
SM
MD
LG