Достапни линкови

Грант за енергетска ефикасност во градежништвото


Министерот за економија Фатмир Бесими и шефот на Канцеларијата за австриска техничка соработка Хајнц Хабертоер ќе потпишат договор за грант во вредност од 1,6 милиони евра. Грантот е наменет за воведување енергетска ефикасност во градежниот сектор во Македонија.
XS
SM
MD
LG