Достапни линкови

Груевски ја поздрави препораката на Европската Комисија


Премиерот Никола Груевски денеска од името на Владата и граѓаните ја поздрави препораката на Европската комисија за укинување на визниот режим за Македонија. Со овој чекор, нагласи Премиерот, граѓаните се приближуваат до идејата на Европа за слободно движење на луѓе, услуги, стоки и капитал.
XS
SM
MD
LG