Достапни линкови

Во Црна Гора работна група за економската кризаВо Црна Гора од денеска почна со работа специјалното тело за следење на последиците од економската криза. Членови на работната група се претставници на Владата, на Синдикатот, на Унијата на работодавачи, како и претставници на Централната Банка и некои други институции.
XS
SM
MD
LG