Достапни линкови

Иран може да се распадне одвнатреМохсен Ресаи, кој бешепретедателски кандидат на последните избори во Иран, оцени дека земјата се соочува со колапс. Во пораката преку неговата интернет страница, тој повикува на национално единство, додавајки дека доколу продолжат поделбите во Иран, земјата ќе се соочи со колапс одвнатре.
XS
SM
MD
LG