Достапни линкови

Азербејџан не воведе построга контрола за невладиниот сектор


Судските власти во Азербејџан не го подржаа предлог-законот во кој се наведуваа дополнителни рестрикции за невладините организации во земјата. Дел од новите правила на игра кои се предлагаа во документот им забрануваа на невладините организации да добиваат повеќе од 50 отсто од нивното финансирање од странство.
XS
SM
MD
LG