Достапни линкови

Завршува претседавањето на Чешка во ЕУ


Денеска завршува шестмесечното претседавање на Чешка во Европската Унија. Нов претседавач во наредните шест месеци ќе биде Шведска, која го презема водстовото на Унијата утре.
XS
SM
MD
LG