Достапни линкови

Иран - делумно пребројување на гласовите


Иранските надлежни органи го започнале делумното пребројување на гласовите од контроверзните претседателски избори што се одржаа на 12-ти јуни. Опозициониот кандидат Мир Хосеин Мусави одби да учествува во пребројувањето, бидејки бара целосно прегласување.
XS
SM
MD
LG