Достапни линкови

Американска помош за Пакистан


Американскиот Сенат одобри помош за Пакистан во износ од 1,5 милијарди американски долари годишно за следните пет години. Помошта е предвидена за училиштата во земјата, за судството, парламентот и полицијата.
XS
SM
MD
LG