Достапни линкови

Македонија може да влезе во рецесија


Министерот за финансии Трајко Славески не ја исклучува можноста Македонија да влезе во рецесија доколку бруто домашниот производ не бележи раст над нулата во вториот квартал од годинава. Министерот додаде дека за податоците за растот на БДП за вториот квартал треба да се почека уште 70-тина дена.
XS
SM
MD
LG