Достапни линкови

Американците остануваат во Манас


Парламентот на Киргистан ја ратификуваше спогодбата со Соединетите Држави за останување во функција на последната американска база во Централна Азија – воздушната база во Манас. Според договорот, Вашингтон ке продолжи да има пристап за не оружано снабдување на американските сили во Авганистан.
XS
SM
MD
LG