Достапни линкови

Путин ги намалува цените во супер маркетите!


Рускиот Премиер Владимир Путин влегол во супер – маркет во Москва и наредил да се намалат цените. Како што пишува Комерсант, Путин го прекинал состанокот за малопродажба во неговиот кабинет и го посетил најблискиот супер маркет во Перекресток. Тој се пожалил на високите цени ги прашал менаџерите зошто продаваат двојно поскапо од производната цена. Тие му ветиле дека цените ке бидат намалени. Премиерот Путин побарал подобар баланс меѓу производителите продавачите и корисниците.
XS
SM
MD
LG