Достапни линкови

Конференција на ОН за економската криза


Денеска во Њујорк започнува тридневна конференција на ОН посветена на светската економска криза и нејзиното влијание врз светскиот развој. На една од тркалезните маси ќе биде разговарано за улогата на Светската организација и на државите- членки во тековните дискусии за реформите и за јакнењето на меѓународниот финансиски и економски систем.
XS
SM
MD
LG