Достапни линкови

Владина помош за руските фармери


Рускиот Претседател Димитриј Медведев вети инвестиции во земјоделството, и покрај тоа што во земјата се чувствуваат негативните ефекти од светската економска криза. Во телевизиско интервју Медведев изјави дека ќе обезбеди владина помош за фармерите, со што се надева дека ќе се намали руската увозна зависност.
XS
SM
MD
LG