Достапни линкови

Шестти состанок на Комитетот Македонија, ЕУ


Македонија и Европската унија денеска во Брисел ќе го започнат дводневниот состанок на Комитетот за стабилизација и асоцијација. Македонија на состанокот ќе го презентира напредокот во исполнувањето на политичките и економските критериуми, како и активностите за усвојување на правото на Европската унија, во согласност со Спогодбата за стабилизација и асоцијација.
XS
SM
MD
LG