Достапни линкови

Потребни се реформи во меѓународните институции ?


Лидерите на најголемите економии во развој денеска на самит во Русија ја дискутираа нивната зависност од Соединетите Американски Држави. Лидерите на Русијам Бразил Индиа и Кина заклучија дека потребни се сериозни реформи во меѓународните институции, со цел да се создаде стабилен и предвидлив девизен курс и да се обезбеди поглема инволвираност на Бразил и Индиа во Обединетите Нации.
XS
SM
MD
LG