Достапни линкови

Регионална конференција за борба против корупцијата


Во Охрид денеска започнува шестата регионална средба на Европа и Централна Азија за борба против корупцијата. Конференцијата ќе биде посветена на предизвиците во врска со проширувањето на ЕУ и борбата против корупцијата како и на корупцијата и економскиот развој и перењето пари. Средбата ја организира Владата на Република Македонија во соработка со Транспаренси Интернешнл и Транспарентност нулта корупција.
XS
SM
MD
LG