Достапни линкови

Во Женева состанок посветен на новиот грип


Светската здравствена организација свика итен состанок, посветен на ширењето на новиот грип. На состанокот во Женева, меѓу другото, треба да биде утврдено дали се исполнети условите за прогласување пандемија.
XS
SM
MD
LG