Достапни линкови

Британскиот премиер Браун критикуван, но и поддржан


Британскиот премиер Гордон Браун ги претрпе до сега најжестоките критики во рамките на својата партија, поради најлошите резултати на лабуристите во последните 100 години и серијата оставки во кабинетот. Тој пред главните критичари од сопствените редови призна дека греши и вети дека ќе се поправи. Неговиот „животен говор“, како што го нарече еден од министрите, беше проследен со силна поддршка на состанокот.
XS
SM
MD
LG