Достапни линкови

Косовските медиуми за откажаната посета на Сејдиу на Македонија


Косовските медиуми денеска големо внимание му посветуваат на откажувањето на посетата на претседателот на Косово Фатмир Сејдиу на Македонија поради тоа што не бил подготвен негов официјален пречек. Притоа се оценува дека Сејдиу со тоа покажал оти не го прифаќа потценувањето од Скопје. Дневникот ,,Коха Диторе,, наведува дека со тоа привремено биле окончани пораките за промоција на добрите односи меѓу двете пријателски земји.
XS
SM
MD
LG