Достапни линкови

ООН: можно продолжување на рецесијата и догодина


Во најновата студија на Обединетите нации се наведува дека светската економија во оваа година ќе опадне за 2,6 проценти. Во истражувањето се предупредува дека е можно продолжување на глобалната рецесија и во идната година и покрај стимулативните пакети преземени од повеќето држави во светот.
XS
SM
MD
LG