Достапни линкови

Двоцифрен пад на руската економија


Руската економија во Април паднала за 10,5 насто во однос на истиот месец лани. Според рускиот заменик министер за економија Андерј Клепач, изјави дека ГДП то паднало за 9,8 насто во првите 4 месеци во споредба со 2008.
XS
SM
MD
LG