Достапни линкови

Состанок на воени претставници на земјите од Јадранската Група


Денеска во Тирана се одржува средба на началниците на генералштабовите на армиите на земјите од Јадранската Група. Македонската делегација ќе ја предводи началникот на генералштабот на АРМ генерал - потполковник Мирослав Стојановски. Од средбата се очекува зајакнување на меѓуармиската соработка во рамките на Јадранската Група и во целиот регион.
XS
SM
MD
LG