Достапни линкови

Американска донација за македонската гранична контрола


Американскиот амбасадор во Македонија Филип Рикер денеска на македонската полиција и на Царинската управа ќе им подари специјализирана и компјутерска опрема за граничните премини. Станува збор за донација на американската влада од над петстотини илјади долари а во неа се вклучени камери со долг опсег и опрема за попречување недозволени активности на границите.
XS
SM
MD
LG