Достапни линкови

Во Прага конференција на комисиите за европски прашања


Во рамките на чешкото претседавање во Европската унија, во Прага денеска продолжува дводневната Конференција на комисиите за европски прашања КОСАК. На конференцијата учествува и претседателот на Комисијата за европски прашања на македонското Собрание Петар Поп-Арсов.
XS
SM
MD
LG