Достапни линкови

Египет меѓу земјите со најлоши религиозни слободи


Американската владина комисија препорача Египет да биде ставен на листата на земји со најлоши религиозни слободи заради зголемениот број напади врз христијани. Меѓу другите земји со најлоши религиозни права се и Кина, Узбекистан, Туркменистан, Иран, Ирак и Пакистан.
XS
SM
MD
LG