Достапни линкови

Конференција за океаните во Џакарта


Експерти од 120 земји се состануваат денеска во Џакарта на Конференција за Океаните. Целта е да се создаде постојан форум за заштита на океаните и мерење на последиците од на растежот на нивото на океаните под влијние на глобалното затоплување.
XS
SM
MD
LG