Достапни линкови

Германија забележа пад на извозот


Извозот на Германија минатиот месец опаднал за 15,18 насто споредено со Март минатата година. Исто така паднал и увозот за 11,16 насто. Според официјалните бројки Германија влегува во подлабока економска криза.
XS
SM
MD
LG