Достапни линкови

Романија со заеми против економската криза


Меѓународниот Монетарен Фонд одобри 17 милијарди долари заем за Романија со цел земјата да се сптрави со последиците од глобалната економска криза. Овој заем е дел од пакетот од 26,4 милијарди одбрен од други институции меѓу кои и Светската Банка.
XS
SM
MD
LG