Достапни линкови

Парламентарното собрание на СЕ за изборите во Македонија


Во Стразбур денеска почнува пролетното заседание на Парламентарното собрание на Советот на Европа. На првиот ден од работата на парламентарното собрание ќе биде разгледуван извештајот за изборите во Македонија, како и за изборите во Црна Гора и во Молдавија.
XS
SM
MD
LG