Достапни линкови

Во Софија продолжува Енергетскиот самит


Во Софија продолжува Енергетскиот самит ,,Природен гас за Европа, безбедност и партнерство“ на кој учествуваат претставници од 28 држави. Дводневниот самит, завршува денеска за кога е планирано потпишување на заедничка декларација за непречено снабдување со гас и алтернативни патишта за снабдување од Каспискиот регион.
XS
SM
MD
LG