Достапни линкови

Според Г-7 економско заздравување кон крајот на 2009


Министрите за финансии на Г-7 соопштија дека иако падовите во нивните економии се намалуваат, заздравувањето се уште не се случува. Министрите и Гувернерите на Седумте најразвиени земји по состанокот во Вашингтон изјавија дека очекуваат заздравувањето да започне подоцна оваа година иако перспективите остануваат слаби, како и ризкиот за влошување на ситуацијата на глобалната економија.
XS
SM
MD
LG