Достапни линкови

Во пет општини денеска се гласа во вториот изборен круг за градоначалник


Во општините Долнени, Зелениково, Маврово и Ростуше, Студеничани и Чучер Сандево денеска се гласа во вториот круг избори за градоначалник. Во овие општини во избирачкиот список се запишани 44 илјади и 240 гласачи, а гласањето се спроведува на 123 избирачки места. На гласачките ливчиња ќе бидат имињата на двајцата кандидати кои во првиот круг освоиле најголем број гласови.
XS
SM
MD
LG