Достапни линкови

Во Љубљана собир за улогата на граѓанскиот сектор


Во Љубљана се одржува конференција посветена на улогата на граѓанските организации и нивниот политички предизвик во процесот на европските интеграции. Претставниците на граѓанскиот сектор, меѓу другото, ќе ги презентираат своите идеи за продлабочување на соработката со властите во земјите во регионот.
XS
SM
MD
LG