Достапни линкови

Тадиќ- кризата можност за рационализација на државниот апарат


Претседателот на Србија Борис Тадиќ изјави дека економската криза е добра можност за рационализација на државниот апарат и намалување на трошоците за администрацијата во таа држава. Вонредните избори пак, за кои се залагаат дел од политичките партии во земјата, со образложение дека Владата не знае да се справи со економската криза, според Тадиќ, не можат да бидат решение за економските неволји.
XS
SM
MD
LG