Достапни линкови

ММФ и Босна преговараат за кредит од милијарда евра


Тим на Меѓународниот Монетарен Фонд престојува во Сараево на преговори со владата на Босна и Херцеговина за стенд бај аранжам во износ од милијарда евра, за покривање на буџетскиот дефицит. Босна се соочува со драматичен недостиг на средства, како последица на светската економска криза.
XS
SM
MD
LG