Достапни линкови

Нови американски бродови во борба против сомалиските пиратиДополнителен број американски воени бродови пловат кон водите на Сомалија каде што пиратите се уште го држат во заложништво капетанот на еден брод што пловел под американско знаме. Пред два дена пиратите го грабнале бродот, но екипажот успеал да ја преземе контролата и да им избега на грабнувачите кои со себе го земале и капетанот.
XS
SM
MD
LG