Достапни линкови

ВМРО ДПМНЕ прогласи победа во 17 општини


ВМРО ДПМНЕ објави победа во 17 општини во Македонија. Според партијата, тие победиле во скопските општини: Центар, Кисела Вода, Илинден, Петровец. Според шефот за комуникации на ВМРО ДПМНЕ Илија Димовски партијата освоила градоначалник во Велес, Гевгелија, Ресен, Берово, Крушево, Кривогаштани, Росоман, Чашка, Кардинци, Лозово, Зрновци, Делчево, Македонска Каменица. Тој наскоро најави и нови информации.
XS
SM
MD
LG