Достапни линкови

Регионален енергетски форум во Сараево


Во Сараево денеска ќе започне дводневен економски енергетски форум кој го организираат Европската банка за обнова и развој и Енергетската заедница. На собирот ќе стане збор за важноста на регионалната соработка и промовирањето на енергетската сигурност и ефикасност во Југоисточна Европа, производството на електрична енергија и обновливите извори на енергија.
XS
SM
MD
LG