Достапни линкови

Кризата е дело на бели луѓе со сини очи!!!


Бразилскиот Претседател изјави дека финансиската криза ја предизвикале бели луѓе со сини очи. На прес конференцијата со британскиот премиер Гордон Браун во Бразилија, Луис Инацио Лула да Силва изјави дека е погрешно да се верува оти црните или сиромашните луѓе треба да платат за кризата која не ја создале. Според браизлскиот Претседател причина за глобалната економска криза е неодговорноста на некои бели, синооки луѓе.
XS
SM
MD
LG