Достапни линкови

Невреме во Македонија


Поради интензивните врнежи од снег во Македонија, сообраќајот и натаму се одвива отежнато и забавено, а на некои патни правци како Маврово- Жировница, сообраќајот е забранет за сите видови возила. Како што се јавува, повеќе села од околината на Македонски Брод, Центар Жупа и во општините Гоствар и Крива Паланка, поради големите снежни наноси се отсечени.
XS
SM
MD
LG