Достапни линкови

Половина од светското население со проблеми со снабдувањето со водаПеттиот светски форум за водите почна во Истанбул со предупредувања дека половина од популацијата на Земјата се соочува со проблеми со снабдувањето со вода. На конференцијата учествуваат делегации од сто и триесет земји во светот.


XS
SM
MD
LG