Достапни линкови

Подобра регионална соработка за излез од економската криза


Интензивирањето на регионалната стопанска соработка ќе им помогне на земјите на Балканот полесно да се изборат со глобалната финансиска криза, заклучено е на седница на Генералното собрание на Балканската стопанска комора. На седницата одржана во Тирана беше разговарано за влијанието на глобалното стопанство и финансиската криза врз економиите на земјите од регионот и за мерките кои балканските компании треба да ги преземат за да се изборат со кризата.
XS
SM
MD
LG