Достапни линкови

Протести на битолските млекопроизводители


Битолските млекопроизводители, кооперанти на „Сведмилк“, од денеска почнуваат протести пред административните простории на локалната самоуправа во градот, зашто до вчера млекарницата не им го подмири долгот. Протестите, како што најавија млекарите, ќе се одвиваат секој ден, меѓу 13 и 15 часот, а ќе траат додека не ги добијат парите.
XS
SM
MD
LG