Достапни линкови

Во Белград продолжува Конференција за гранична безбедност


Во Белград денеска продолжува Шесттата годишна конференција на министрите за внатрешни работи од земјите на Југоисточна Европа за соработка во областа на граничната безбедност. Се очекува на маргините на конференцијата македонската министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и нејзиниот црногорски колега Јусуф Каламперовиќ да потпишат договор за овозможување двојно државјанство за граѓаните од двете земји.
XS
SM
MD
LG