Достапни линкови

Со економија против екстремизмот


Американските законодавци предложија закон со кој на луѓето од авганистанско – пакистанската погранична племенска зона им се дозволува без царина да продаваат на американскиот пазар. Законот подржан од Претседателот Барак Обама има зе цел да креирање работни места и борба против исламскиот екстремизам во регионот.
XS
SM
MD
LG