Достапни линкови

АСЕАН: Договор со Австралија и Нов Зеланд


Министрите за економија на Асоцијацијата на Југоисточна Азија денеска со Австарлија и Нов Зеланд ке потпиша договор за Слободна Тррговија со кој ке се креира една од најголемите трговски зони во светот. Сепак, како што се јавува сигналите се мешани, бидејки истовремено министрите разговараат за заштита на домашните индустрии.
XS
SM
MD
LG